Karriär

Elektrotekniker med framtidsambitioner

Är du en tekniskt intresserad person som vill jobba med ett unikt sortiment av styr- och övervakningssystem till fartyg och landbaserade applikationer där slutmontering och provning sker i Nynäshamn? Är du dessutom öppen för att gå vidare internt med nya intressanta uppgifter i takt med att företaget växer?
Om det låter intressant så finns chansen nu. Vår nuvarande elektrotekniker går snart i pension och vi söker hans efterträdare.

Om företaget 

SES Combustion AB levererar produkter, system och tjänster till förbränningsanläggningar inom industrin och på fartyg i hela världen. Systemen är säkerhetssystem, brännarstyrningar och kompletta system till sodahuspannor samt ång- och hetvattenpannor.
Vi brinner för att hjälpa industrikunder med effektiv förbränning – effektiv förbränning som minskar miljöpåverkan. Det gör vi genom ett brett erbjudande av produkter, tjänster, kundanpassningar och ett nära och förtroligt samarbete.
SES är en stabil arbetsplats som tillämpar frihet under ansvar. Vi är måna om vår personal och har bland annat flexibla arbetstider och friskvårdsbidrag. Vi som jobbar på SES strävar efter att vara Alerta Seriösa och Tillgängliga eftersom det är ett förhållningssätt som både våra kunder och medarbetare uppskattar.

Dina arbetsuppgifter 
Som Elektrotekniker slutmonterar och provar du styr- och övervakningssystemen, utvärderar underleverantörer och sköter inköp av legotillverkning samt enskilda komponenter. Viktigt är att säkerställa hög kvalitet i kombination med kostnadseffektivitet. Du ansvarar också för lagerhantering av komponenter och färdiga produkter samt att underhålla dessa i affärssystemet Pyramid. Ytterligare arbetsuppgift är att reparera kunders produkter på verkstad.
Vi har en kultur där vi hjälper varandra med olika arbetsuppgifter så är du flexibel i din läggning så är det en fördel för dig som sökande. För rätt person finns det så småningom möjlighet att gå vidare inom företaget med nya intressanta uppgifter och då kan det t.ex. vara viktigt att vara beredd att resa en del i tjänsten.

Din profil
För denna tjänst vill vi att du har:

* Tekniskt intresse
* Utbildning inom elektronik på gymnasienivå eller motsvarande
* Erfarenhet av provning och felsökning
* Erfarenhet av arbete i administrativa planeringssystem.
* Erfarenhet att läsa och förstå ritningsunderlag och elscheman.
* Erfarenhet att använda dator som en självklar del av arbetet.
* Goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska.

Meriterande:

* Kunskaper inom förbränningsteknik och automation
* Erfarenhet av pannor och kringutrustning

Arbetet sker självständigt, dock med kontinuerlig avstämning med dina kollegor. Viktiga egenskaper är att du är initiativrik, möjlighetsorienterad, positiv, kommunikativ samt har god samarbetsförmåga. Dessutom är det viktigt att du är noggrann och kvalitetsmedveten.

Ansökningsförfarande 
Anställningen är på heltid och tillträde är planerat till 1 september. Sista ansökningsdag är 15 maj. För att söka denna tjänst skicka ett personligt brev och CV till malin.drakfalk@sescon.com
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
HR Malin Drakfalk 08-520 603 60 alt. malin.drakfalk@sescon.com
VD Jim Carlsson 0722-11 21 50 alt. jim.carlsson@sescon.com

Välkommen med din ansökan!